Informatie over de mensen achter Spoeliegrime:
Spoeliegrime staat in 2011 al weer 12 jaar onder leiding van Jessica Sikken en is ontstaan vanuit de combinatie als leerkracht in het basisonderwijs werkzaam te zijn (reeds 25 jaar) en het samenvoegen van creatieve talenten, waarbij organisatiemanagement en oog voor het kind hebben enthousiast gecombineerd wordt om ‘Groots te zijn in kleine feestjes!’. Alle medewerkers van Spoeliegrime zijn professionals die in het dagelijks leven beroepsmatig met kinderen werken in het (speciaal) basisonderwijs en helemaal op kinderen zijn ingesteld. Doordat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij voldoende tijd, aandacht en ruimte bieden om met u mee te denken, om uw wensen voor creatieve activiteiten op maat aan te bieden. De naam Spoeliegrime is eenvoudig te verklaren: een ‘spoelie’ is de benaming voor het borstelgedeelte van een mascararoller. Wij zien graag stralende ogen van kinderen en volwassenen.‘ Grime’ komt uiteraard van het woord grimeren, samen maakt dat de combi ‘SPOELIEGRIME’.

Tarieven:
Wanneer u de diensten van Spoeliegrime wilt boeken, bespreken we uw wensen per telefoon of email en maken per email een passende offerte op maat.
De voorwaarden die op deze site staan onder het kopje ‘voorwaarden’ zijn altijd van toepassing.
Onze uurtarieven zijn in euro’s en altijd inclusief het gebruik van de benodigde schmink en/of tattoomaterialen, maar exclusief reiskosten van 19 ct per km en 21% BTW per persoon. Wanneer op uw locatie geen vrij parkeren geboden wordt, worden de parkeerkosten direct verrekend, dan wel op de factuur in rekening gebracht.
Binnen Lelystad worden geen reiskosten of opbouw/afbouwkosten berekend.

Wij maken een offerte op maat, rekening houdend met de gewenste duur en aantal activiteiten en schminkers/glittertattoo-artiesten dat u wilt inhuren. U kunt contact opnemen via de mail
info@spoeliegrime.nl of op nummer 06-48704109 om te bespreken welke entertainment-diensten u wilt afnemen.

Productinformatie:
Spoeliegrime werkt uitsluitend met gecertificeerde EU-kwaliteitsmerken.
Voor de schmink werken we met name met de producten van Diamond FX en Cameleon, deze zijn op waterbasis, ongeparfumeerd, hypoallergeen en glutenvrij.
De penselen zijn van Royal Majestic, Cameleon, Softgrip, Loew Cornell en worden na gebruik gereinigd met antibacteriële zeep.
Voor toneel-, theater- en filmgrime gebruiken we materialen van Grimas, Mehron en Kryolan.
De materialen voor de tijdelijke glittertattoos zijn afkomstig van Y-body en Glimmerglitterbody.

De huid is na afloop eenvoudig te reinigen met vochtige doekjes, wat water en zeep. Door het poetsen van de huid kan het zijn dat u de pigmentstoffen wat meer de huid ‘inboent’, u ziet dan een lichte kleurzweem, dit is normaal.
Wij zijn van mening dat het belangrijk is om hygiënisch te werken, we behouden ons het recht voor om mensen met wondjes of een koortslip niet te schminken.

Samenwerken met collega’s:
Voor grotere opdrachten waarbij wij meerdere schminkers nodig hebben, werken wij samen met professionele schminkcollega’s en glittertattoo-artiesten van niveau. Tevens werken we samen met bedrijven met een aanvullend entertainmentaanbod waarmee we uw festiviteit naar uw wens nog meer vorm en inhoud kunnen geven.


feestje, verjaardag, nepbloed, bodypainten, verwondingen, alginaat, halloween, henna, kippengaas, henna tattooSCHMINK INFORMATIE - SPOELIEGRIME VERZORGT UW SCHMINK! SCHMINK INFORMATIE - SPOELIEGRIME VERZORGT UW SCHMINK! SCHMINK INFORMATIE - SPOELIEGRIME VERZORGT UW SCHMINK! SCHMINK INFORMATIE - SPOELIEGRIME VERZORGT UW SCHMINK! SCHMINK INFORMATIE - SPOELIEGRIME VERZORGT UW SCHMINK! SCHMINK INFORMATIE - SPOELIEGRIME VERZORGT UW SCHMINK! SCHMINK INFORMATIE - SPOELIEGRIME VERZORGT UW SCHMINK! SCHMINK INFORMATIE - SPOELIEGRIME VERZORGT UW SCHMINK! SCHMINK INFORMATIE - SPOELIEGRIME VERZORGT UW SCHMINK! SCHMINK INFORMATIE - SPOELIEGRIME VERZORGT UW SCHMINK! SCHMINK INFORMATIE - SPOELIEGRIME VERZORGT UW SCHMINK! SCHMINK INFORMATIE - SPOELIEGRIME VERZORGT UW SCHMINK!