bellypaint

Spoeliegrime Bellypaint:

Bellypainten is schminken op de zwangere buik, waarbij de mooiste resultaten ontstaan bij een vergevorderde zwangerschap vanaf circa 34 weken. Dit kan in alle rust en privacy in mijn bedrijfsruimte, maar ook bij u thuis, wanneer u dit prettiger vindt en wellicht minder mobiel bent op dat moment, of in het ziekenhuis ligt. Ik kom ook regelmatig bij babyshowers. Na afloop maak ik foto’s van de buik en kunt u zelf ook foto’s laten maken door uw partner, vrienden, familie.
Een bellypaint geeft letterlijk kleur aan uw zwangerschap en het is een mooie herinnering om later op originele wijze terug te denken aan u ‘bolle buik-periode’ maar ook als origineel ontwerp voor het geboortekaartje van uw kindje. Leuk om uzelf of zwangere kennis cadeau te doen.
Ook maak ik in opdracht uw uitgekozen geboortekaartje/naam als afbeelding op uw buik,deze blijft uiteraard geheim voor iedereen en wordt pas na de geboorte op de site geplaatst. U mailt van te voren een plaatje mee wat u op uw zwangere buik wilt hebben.
De gebruikte schminkmerken zijn officiële kwaliteits A-merken en uw huid blijft gewoon ademen, het is absoluut ongevaarlijk voor uw ongeboren kindje en onder de douche spoelt u de bellypaint er zo weer af. Vaak maak ik mee dat uw kindje reageert op de penseelstreken.
De tijdsduur voor het maken van een bellypaint, hangt af van het gekozen ontwerp, doorgaans ben ik een uur tot anderhalf uur ermee bezig. De kosten voor een bellypaint hangen af van de duur, buikpositie (voor, zij en evt. borst erbij) en eventuele reiskosten.

feestje, verjaardag, nepbloed, bodypainten, verwondingen, alginaat, halloween, henna, kippengaas, henna tattooBELLYPAINT AANBOD - SPOELIEGRIME VERZORGT UW BELLYPAINT! BELLYPAINT AANBOD - SPOELIEGRIME VERZORGT UW BELLYPAINT! BELLYPAINT AANBOD - SPOELIEGRIME VERZORGT UW BELLYPAINT! BELLYPAINT AANBOD - SPOELIEGRIME VERZORGT UW BELLYPAINT! BELLYPAINT AANBOD - SPOELIEGRIME VERZORGT UW BELLYPAINT! BELLYPAINT AANBOD - SPOELIEGRIME VERZORGT UW BELLYPAINT! BELLYPAINT AANBOD - SPOELIEGRIME VERZORGT UW BELLYPAINT! BELLYPAINT AANBOD - SPELIEGRIME VERZORGT UW BELLYPAINT! BELLYPAINT AANBOD - SPOELIEGRIME VERZORGT UW BELLYPAINT! BELLYPAINT AANBOD - SPOELIEGRIME VERZORGT UW BELLYPAINT! BELLYPAINT AANBOD - SPOELIEGRIME VERZORGT UW BELLYPAINT!