creazand 2012-1

Wat is creazand?
Creazand is veilig, goedgekeurd en niet-giftig zand, waarmee kinderen een mooie kaart (13x18 cm) kunnen inkleuren.
Uw kind maakt in een klein half uurtje een prachtig zandschilderij, dat behouden blijft en bewaard wordt in een cellofaanverpakking. U kunt het zien als het inkleuren van een kleurplaat, maar dan niet met viltstift of kleurpotlood maar met gekleurd zand, waarbij telkens een stukje papier verwijderd dient te worden.

Hoe werkt het maken van een schilderij met Creazand?
Nadat een keuze is gemaakt uit tal van leuke afbeeldingen wordt m.b.v. een cocktailprikkertje steeds een voorgedrukt geel vlakje van de kleurplaat verwijderd. Hieronder verschijnt een wit stickervel. Met behulp van een lepel met een kleur zand naar keuze strooi je dit witte vlakje vol. Het teveel aan zand wordt terug gegoten in het bakje. Deze handeling herhaalt zich net zo lang totdat alle vlakjes zijn ingekleurd. Hierna stoppen we de kaart in een cellofaan-hoesje, zodat deze goed beschermd wordt tegen stof en water.

Is dit een leuke activiteit voor een feestje, braderie, etc?
Nou en of! Onze ervaring is dat het maken van creazandkaarten een uitermate rustgevende activiteit is op een doorgaans zeer druk kinderfeestje. Een ideale activiteit om even rust te creëren in een creatief moment. Kinderen vinden het geweldig om een eigen gemaakt werkstuk mee naar huis te kunnen nemen. Kinderen met een zorgvraag op autistisch terrein, dan wel met ADHD zien wij met zeer veel geduld en rust deze kaarten maken. Ook vele scholen en instellingen hebben de weg naar de zandkaarten van Spoeliegrime al gevonden.

Wat kost het?
Dit is afhankelijk van het feit of u een pakket wilt aanschaffen en daarbij wel of geen begeleidende dienst van Spoeliegrime wilt afnemen.

Tekst creazand SG2015feestje, verjaardag, nepbloed, bodypainten, verwondingen, alginaat, halloween, henna, kippengaas, henna tattooCREAZAND - SPOELIEGRIME VERZORGT UW CREAZAND! CREAZAND - SPOELIEGRIME VERZORGT UW CREAZAND! CREAZAND - SPOELIEGRIME VERZORGT UW CREAZAND! CREAZAND - SPOELIEGRIME VERZORGT UW CREAZAND! CREAZAND - SPOELIEGRIME VERZORGT UW CREAZAND! CREAZAND - SPOELIEGRIME VERZORGT UW CREAZAND! CREAZAND - SPOELIEGRIME VERZORGT UW CREAZAND! CREAZAND - SPOELIEGRIME VERZORGT UW CREAZAND! CREAZAND - SPOELIEGRIME VERZORGT UW CREAZAND! CREAZAND - SPOELIEGRIME VERZORGT UW CREAZAND! CREAZAND - SPOELIEGRIME VERZORGT UW CREAZAND!